Over

Djangoo who?

Djangoo is gespecialiseerd in het maken van video's en podcasts die inspireren en verbinden. Onder leiding van Luc Haekens, een bekroonde documentairemaker met meer dan 30 jaar ervaring, combineren we expertise en creativiteit om uw boodschap krachtig over te brengen. Of het nu gaat om interne communicatie, werkgeversbranding of externe promotie, ons doel is om uw verhaal op een authentieke en boeiende manier te vertellen.

Podcasts

Het Djangoo-team heeft podcast maken in de vingers. Luc Haekens maakt al jaren radiodocumentaires en podcasts. Hij is al 30 jaar  docent interview- en
reportagetechnieken aan het Ritcs en won tal van nationale en internationale prijzen. Een blik in de prijzenkast:

Persprijs Gemeentekrediet
Prix Europa
Prix Italia
Premios Ondas
Belfius Persprijs


Luc geeft leiding aan een team van getalenteerde podcastmakers die zijn opgeleid aan het Ritcs en al enkele spraakmakende podcasts op hun naam hebben staan. Podcasts zijn interessant voor bedrijven die willen bouwen aan een sterk werkgeversmerk. In deze krappe arbeidsmarkt, waar het alsmaar moeilijker wordt om de juiste mensen aan te trekken, is een sterke reputatie als warme werkgever meer dan ooit belangrijk.

Jonge werkzoekenden worden overspoeld met holle slogans van bedrijven en zijn niet meer onder de indruk van veelbelovende websites. Om mee te zijn met de tijd en echt jongeren aan te spreken, is een podcast het ideale medium.

Externe podcast:
We maken, samen met u, een audioportret van uw bedrijf. Fris en sprankelend gemonteerd, recht naar het oor en het hart van de jonge luisteraar. Met verhalen van mensen die er werken en getuigen over de aangename werksfeer, met scenes die de sfeer op de werkvloer illustreren, en muziek die past bij het imago van uw bedrijf. Met deze podcast valt u op als bedrijf, en trekt u jongeren naar zich toe.

Interne podcast:
Eens een jong talent voor uw bedrijf heeft gekozen, is het de kunst om hem of haar daar ook te houden. Het is lang niet meer de blitse bedrijfswagen die jongeren aan een bedrijf bindt, de huidige generatie kiest voor een werkomgeving waar ze zich thuis voelen. Om van de werkvloer een veilige en warme thuisomgeving te maken, zijn interne podcasts het ideale medium.Interne podcasts zijn tegelijk ook een nieuwe manier om informatie door te geven. Gedaan met saaie nieuwsbrieven die niemand leest, luisteren is het nieuwe lezen.

Video's

Naast audio kan ook video een middel zijn om mensen binnen een bedrijf te verbinden. Frisse content op interne communicatiekanalen, of op externe social media. Djangoo onderscheidt zich van andere contentmakers door hun know how van televisieprogramma’s en de klemtoon op humor.

Intern magazine
Intern bieden we een op maat gemaakte televisiemagazine aan, met verschillende rubrieken waarin mensen op een speelse manier elkaar en het bedrijf leren kennen. Zo’n magazine kan maandelijks, driemaandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks aangeboden worden aan interne medewerkers. Ook hier is het doel mensen te verbinden, van een bedrijf een gezellige thuis maken, waar er gewerkt maar ook gelachen wordt.

Externe video’s
Djangoo biedt ook video’s aan voor extern gebruik, op events of social media. Kort en speels, met een knipoog, of langer en met veel aandacht voor de juiste storytelling.Wil u uw bedrijfsevent onvergetelijk maken? Daar zorgen wij voor!Of uw verhaal vertellen op een frisse manier? Kom met ons praten, we komen samen tot een fris concept.

Televisie

Luc Haekens maakt als meer dan dertig jaar televisieprogramma’s. Hij begon als regisseur bij de BRTN, waar hij reportages maakte voor Panorama, NV De Wereld en mee dromen realiseerde voor De Droomfabriek. In 1997 stapte hij over naar Woestijnvis, waar hij mee aan de wieg stond van Man Bijt Hond en later programma’s maakte als Napels Zien, Nonkel Pater en De Blauwe Gids. Hij werd bekend als reporter in De Ideale Wereld.

In ‘Het Grote Onbekende’ trok Luc Haekens de wereld rond om er te gaan praten met jonge Vlaamse Erasmusstudenten.
Voor ‘Iedereen Beroemd’ maken we rubrieken als Manusje van alles’ en ‘De Europese Gezant’.
Voor HLN de reeks ‘De Grootste meesteroplichter ter wereld’ over oplichter Piet Van Haut.
Voor VTM de special ‘Met een Vlaming aan het front’ over een Vlaamse Oekraïne-strijder.

Hosting

Op zoek naar een host met humor voor uw bedrijfsevenement?

Luc Haekens heeft heel wat ervaring als presentator en moderator. De ideale host om kleur te geven aan uw event!

GEÏNTERESSEERD?
CONTACTEER ONS!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.